Eduard Brandalik

Podržite Eduard Brandalik na Facebook-u:
Glasanje je završeno

*NAPOMENA: Moguće je iskoristiti jedan glas unutar jedne kategorije

Mjesto prebivališta: TUZLA

Kratka priča o kandidatu/kinji (kratka biografija)

Kao član Rotary kluba Tuzla učestvovao u organizaciji projekata: ” Podizanje svjesnosti mladih o problemima starih osoba”, projekat stipendiranja mladih, projekat dodjele medicinskog materijala UKC-u, Domu zdravlja i Hitnoj pomoći, projekat dodjele knjiga školama na kantonu, projekat dodjele paketa za socijalno ugroženu djecu preko Johaniter organizacije iz Njemačke, projekat dodjele računara, laptopa i tableta za socijalno ugroženu djecu, projekat dodjele paketića udruženjima Pipol, Vive žene, izbjegličkom naselju Višća, projekat dodjele zaštitnih maski osnovnoj školi u Teočaku.
Kao član organizacionog odbora RSD Maratonac provodio projekte: organizacija maratona u Tuzli 31.10.2021. godine, registracija rekreativnog sportskog društva Maratonac u atletski savez, verifikaciji staze maratona prema svjetskim standardima.
U kompaniji u kojoj radi svaku priliku koristi da oraganizuje susrete i druženja sa penzionerima i na taj način pokaže da ih nisu zaboravili. Na osnovu toga mnogi su iskazali želju da kandidat bude primjer i ostalima da organizuju susrete sa svojim penzionerima.

Koji cilj želi da ostvari?

 Da ostavi bolje mjesto za život u svojoj lokalnoj zajednici i šire.

Koja su mjerljiva postignuća kandidata/kinje

Paul Harris nagrada -najprestižnija nagrada
Internacionalne Rotary zajednice za humanost i humanitarni rad

Podržite Eduard Brandalik na Facebook-u:

Povratak na kategoriju Filantropija i aktivizam