Ilda Humić

Podržite Ilda Humić na Facebook-u:
Glasanje je završeno

*NAPOMENA: Moguće je iskoristiti jedan glas unutar jedne kategorije

Mjesto prebivališta: KALESIJA

Kratka priča o kandidatu/kinji (kratka biografija)

Ilda Humić, supruga, majka troje djece i uspješna menadžerica poznatog brenda, pored privatnih i poslovnih obaveza pronalazi vremena da svakodnevno na Instagramu uveseljava preko 100 hiljada pratilaca. Ilda s gotovo 110.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil. Ne krije da je velika zaljubljenica u modu pa tako na njenom profilu možete pronaći mnogo savršenih odjevnih kombinacija kojima nećete moći odoljeti. Ilda je jedna pozitivna, luckasta žena koja umije biti i vrlo ozbiljna i profesionalna kada to situacija zahtijeva, ima jedan cilj na društvenim mrežama, a to je svakako nasmijati, oraspoložiti i zabaviti šire narodne mase.

Koji cilj želi da ostvari?

Nasmijati svoje pratitelje prikazom realnog života ali i nastaviti razgovarati o ozbiljnim i važnim temama poput anksioznosti kroz koju mnogi ljudi prolaze ali često bivaju stigmatizirani.

Koja su mjerljiva postignuća kandidata/kinje

Više od 110 000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram koji Ildu ističu kao jednu od najboljih influenserica u BiH zbog njene autentičnosti i sadržaja kojeg plasira na način da publika uvijek osjeti njenu iskrenost svemu što radi.

Podržite Ilda Humić na Facebook-u:

Povratak na kategoriju Influenser/ka