Mirza Mustafagić

Podržite Mirza Mustafagić na Facebook-u:
Glasanje je završeno

*NAPOMENA: Moguće je iskoristiti jedan glas unutar jedne kategorije

Mjesto prebivališta: TUZLA

Kratka priča o kandidatu/kinji (kratka biografija)

Diplomirani pravnik, influencer i vlasnik marketinške agencije PR2M Agency – Mirza Mustafagić čak i nosi titulu najuticajnije osobe na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Svoj je hobi pretvorio u zanimanje kroz koje ne samo da sarađuje sa velikim brendovima već se može pohvaliti i dugogodišnjom saradnjom sa najvećim divama pop muzike na našim prostorima. Mirza je kroz svoje društvene mreže osoba za koju mnogi kažu kako posjeduje integritet i uživa veliko povjerenje svojih pratilaca. Ono što ga također ističe jeste njegova ljubav prema istinski ljudskim vrijednostima koje redovito promoviše, ljubav prema životinjama i prikaz realnog života u Bosni i Hercegovini.

Koji cilj želi da ostvari?

U jednom od medijskih intervjua kazao je: “Ja želim stvoriti neku dodatnu, veću vrijednost cijele ove priče. Trudim se, koliko je to moguće, stavljati prave vrijednosti u prvi plan. Trudim se pokazati mladim ljudima, koji me prate, koliko je bitno da pazimo i čuvamo roditelje. Koliko je bitno da drugima pomognemo. Koliko je bitno da se osvrnemo na neke bitne teme u našem društvu kao što je govor mržnje. Koliko je bitno raditi na sebi i slično. Živimo u jako teškim vremenima, i mladi se dosta ugledaju na ono što gledaju na Youtube i Instagramu, pa ako je već tako, onda trebamo dati najbolje od sebe da to što gledaju ima i neku veću poruku iz koje će se nešto i naučiti.”

Koja su mjerljiva postignuća kandidata/kinje

Saradnje sa brojnim klijentima, veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, sjajni rezultati njegove marketinške agencije.

Podržite Mirza Mustafagić na Facebook-u:

Povratak na kategoriju Influenser/ka